Prima Bad

Dekker Zevenhuizen

Hipp Design

Badkamertrend: De botanische badkamer


Kies nu voor een badkamer in de botanische stijl; met planten en genoeg groen. Wist je dat planten en groene kleuren in de badkamer zorgen voor een rustgevende sfeer? De stijl is naast de woonkamer en de keuken nu ook terug te zien in badkamer.

Plantenspa

Waar we vroeger kozen voor kunstplanten, is het nu gebruikelijk om echte planten in de badkamer te zetten… en vooral veel planten. Planten zijn namelijk goed voor de luchtvochtigheid in je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor de Aloë Vera plant. Deze plant kan door zijn vlezige bladeren een lange tijd zonder water. Daarnaast heeft de plant een helende werking. De ideale plant dus die zeker tegen een stoot(je) kan! Daarnaast kan je kiezen voor een mooie groene varen in de badkamer. Deze plant houdt van vocht en warmte. Perfect voor het compleet maken van jouw plantenspa.

Houten details

Richt jouw badkamer in met natuurlijke elementen, zoals met hout(look) meubels en accessoires; zo haal jij nog meer de natuur in huis. Kies bijvoorbeeld voor bamboe elementen. Niet alleen is bamboe erg hip, het is ook nog eens perfect voor in je badkamer door de tijdloze uitstraling.


Bron: Dekker Zevenhuizen

Bron: mijn bad in stijl stijlbadkamer – keukenstyling in Weert

Bron: Hipp Design

Groen in tegels

Met tegels bepaal jij de sfeer in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een mooie groene tegel op de muur van je badkamer of juist op de vloer. Je kunt zowel kiezen uit kleine als uit grote tegels om deze groene sfeer in je badkamer te creëren. Je zal zien dat groene tegels zorgen voor een frisse uitstraling in een badkamer waarin je helemaal tot rust komt ...

Bron: Hipp Design

Bron: Primabad

Urban Jungle

Geen tijd of zin om de badkamer te betegelen? Het is nu ook mogelijk om met behang de botanische sfeer in je badkamer te creëren. Natuurlijk is niet elk behang even geschikt voor het gebruik in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een mooi vinyl behang met een Urban Jungle look, dit is een echte eyecatcher. Het is ook mogelijk om de stijl zo minimalistisch mogelijk door te voeren zonder al te veel werk uit voeren, zoals met een mooi Urban Jungle douchegordijn.

Wil je meer weten over de verschillende badkamerstijlen?

Kom eens langs bij één van de mijn bad in stijl specialisten voor het opdoen van inspiratie voor jouw botanische badkamer. Vind hier de specialist bij jou in de buurt.

Wij helpen jou graag met het zoeken naar jouw badkamerstijl!

Image